Het penthouse van Residentie Leeuwendael

Parkachtig wonen aan de Vliet met fantastisch uitzicht

De transformatie van het voormalige kantoorpand bij de Hoornburg tot een uniek woongebouw in Rijswijk is in volle gang. Op de extra verdieping die op het gebouw is gerealiseerd ligt dit uitzonderlijke penthouse van maar liefst 232 m2.

Exclusief

Comfortabel wonen met allure. Het penthouse beschikt over alle luxe, waaronder een riante living met open keuken van ca. 93 m2, een royale master bedroom met mogelijkheid tot het creeeren van een inloop garderobe, twee badkamers, een inpandige berging en diverse indelingsmogelijkheden.

Het penthouse is uniek door de ligging in het gebouw, de indeling van de woning, de oppervlakte en het uitzicht. Aan comfort en duurzaamheid wordt veel aandacht besteed! Zo wordt de woning bijvoorbeeld  uitgevoerd met vloerverwarming door middel van een duurzame (lucht-) warmtepomp, die in de winter verwarmt en in de zomer kan koelen.

Het ontwerp

 

Architect Wilfried van Winden van WAM Architecten uit Delft is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw. Inspiratiebron voor de transformatie is het naastgelegen monumentale Huize Hoornwijck met zijn witgepleisterde muren, talloze decoraties en de grandeur van een majestueus Engels landhuis.

Elk appartement beschikt over royale zonnige terrassen met een schitterend uitzicht aan de Vlietzijde, een berging en eigen parkeerplaatsen op het afgesloten terrein.

 

 

 

Privé parkeren en genieten van de landschapstuin 

 

Bij het penthouse behoren twee overdekte parkeerplaatsen gesitueerd naast de ingang van het appartementengebouw. Deze zijn gelegen op het afgesloten privé-terrein aan de achterzijde. Voor het perceel van circa 2.700 m2 is door landschapsarchitect Jos van de Lindeloof een fraai ontwerp gemaakt om een Engelse landschapstuin met waterpartij in stijl te creëren.

 

Schitterend uitzicht

Het penthouse van Residentie Leeuwendael heeft een prachtig uitzicht naar over de Vliet richting Delft en Voorburg en de skyline van Den Haag. Geniet van de uitzichten vanuit alle vertrekken en in het bijzonder vanuit de living en op het royale buitenterras.

Buitenruimte

Vanuit de woonkamer stap je zo het zonnige balkon of het royale buitenterras op. Dit terras van ca. 62 m2 is woningbreed en ook vanuit de slaapkamer bereikbaar!

Meer informatie

De VON-prijs van het penthouse inclusief 2 parkeerplaatsen bedraagt € 998.000,=. Voor meer informatie of een bezichtiging op de bouwplaats kunt u contact opnemen met onze makelaar Arthur Planken van de Waarde van Rijswijk Makelaars & Taxateurs, 070-2600160.